MINDEN, AMIT A TÉLI ESKÜVŐKRŐL TUDNOD KELL

2018-11-27 10:48:02

Téli esküvőről ritkán hallani, pedig van ennek egy nagyon különleges emelkedett, ünnepi hangulata. Na meg számos előnye is. Nézzük, hogy mire kell számítanotok, ha télen szeretnétek tartani az esküvőtöket.

 

IDŐJÁRÁSI VISZONYOK:

Az időjárást tekintve nagy meglepetésre nem kell számítanotok, viszont azt alaposan gondoljátok végig a szervezés során, hogy hogyan fogjátok megoldani a logisztikát a havas, csúszós időben. Mikor kell elindulnotok az egyes helyszínekre, hogy mindenhová időben odaérjetek, és a helyszínek között hogyan oldjátok meg az eljutást. Mindenképpen gondoljatok az idősekre és a kisgyerekes vendégekre is, hiszen nekik ez nehezített pálya.

 

HELYSZÍN KIVÁLASZTÁSA:

Az éttermekben és a különböző rendezvénycentrumokban ilyenkor rengeteg céges évzáró bulit tartanak, úgyhogy téli esküvőnél sem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a helyszín lefoglalását.

 

 

SZABAD IDŐPONTOK:

A legtöbb szolgáltatónál viszont ez már határozottan szezonon kívüli időnek számít, így sokkal nagyobb esélyetek van rá, hogy minden szolgáltató szabad lesz a kinézett napon. Illetve ilyenkor sokan egészen nagy kedvezményeket adnak az ifjú pároknak, csak, hogy feltöltsék a szabad időpontokat.

 

EXTRA TIPPEK:

1, Ne ijesszen meg a hideg, ugyanis ma már rengeteg műszőrme bolerót és stólát lehet kapni, amik nemcsak melegen tartanak, de gyönyörűen is néznek ki. 

2, A téli esküvőkhöz nagyon jól passzolnak a mély burgundi és kék színek, ezek arannyal párosítva hihetetlenül elegánsan mutatnak, de ha valami visszafogottabbra vágysz, akkor ott van még az arany és az ezüst is, ami fehérrel kombinálva szintén nagyon előkelő, ünnepi hangulatot áraszt. 

3, Ha maradnátok a "természetesebb " vonalnál, akkor bátran csempésszetek a szezonális termésekből is a dekorációba. A toboz, a fenyőág, és az apró bogyók egy igazi kis erdei mesevilágot varázsolnak a téli esküvőknek.

 

Egy esküvő tervezése során ezernyi apró dologra kell odafigyelni, éppen ezért Our Big Day Planner esküvőtervező napónkban lépésről lépésre segítünk Neked megszervezni a nagy nap minden egyes pillanatát, hogy semmi fontosról ne feledkezz meg. Többé nem kell a papírfecniket és a szolgáltatóktól kapott prospektusokat őrizgetned, mert ebben a naplóban egy helyen gyűjthetsz minden fontos információt és kontaktot, ami az esküvőszervezéshez szükséges.