Legutóbbi bejegyzések

Téli esküvőről ritkán hallani, pedig van ennek egy nagyon különleges emelkedett, ünnepi hangulata. Na meg számos előnye is. Nézzük, hogy mire kell számítanotok, ha télen szeretnétek tartani az esküvőtöket.

A babonák szerint a szeptemberi ceremónia gazdagságot és jó szerencsét ígér, az októberi esküvő könnyen megtelő perselyt hoz, a novemberi házasságkötés pedig élményekben gazdag élettel kecsegtet. Na de nézzük, hogy mire kell még számítanotok, ha őszi esküvőt terveztek.

A nyár egyértelműen az esküvők főszezonja, a legtöbb pár ugyanis ilyenkorra tervezi élete nagy napját. Na de vajon miért olyan népszerű ez az időszak, és mire számíthatunk, ha ilyenkor szeretnénk egybekelni életünk szerelmével?

Az esküvő megszervezése során a legelső teendők között van a dátum kiválasztása. Az esküvői "főszezon" egyértelműen nyárra esik, viszont a többi évszakot sem érdemes azonnal elvetni, hiszen mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya is.

Miután az ember feleszmél a lánykérés mámoros állapotából, hirtelen azt sem tudja, hogy mihez kezdjen. Egyáltalán hol és hogyan álljon neki az esküvő megszervezésének. Hiszen a legtöbben először futunk neki és ha csak nem segédkeztünk korábban egy barátnőnk vagy éppen valamelyik rokonunk esküvőjének a megszervezésében, akkor valószínűleg minden nagyon új lesz.

Nagyon jól tudjuk, hogy egy esküvő megszervezése nem kis feladat. Rengeteg időt, energiát és pénzt igényel az, hogy minden olyan legyen a nagy napon, ahogyan azt Ti megálmodtátok. Éppen ezért most összegyűjtöttünk 10 tippet, amik megkönnyítik majd a szervezkedést.

Életed szerelme megkérte a kezed, te pedig szeretnéd világgá kürtölni a jó hírt, de nem tudod, hogy hogyan oszd meg másokkal? Ha unod már a klasszikus eljegyzési gyűrűs képeket, mutatunk neked néhány újat, amikkel igazán kreatív módon tudathatod a nagyvilággal a boldogságodat.

A tökéletes menyasszonyi ruha megtalálása legalább olyan nehéz feladat, mint a bőrtónusodhoz leginkább passzoló alapozó kiválasztása. Rengeteg anyag, szín és fazon közül lehet ma már válogatni, ami sokszor megnehezítheti a döntést. Éppen ezért hoztunk most 10+1 tippet, amiket ha megfogadsz, egy igazi élmény lesz a ruhapróba. 

Az esküvő előtti utolsó hét általában minden párnál arról szól, hogy elvégzik az utolsó simításokat az esküvő körül. Még ha időben el is intéztetek mindent, érdemes számolni azzal, hogy egy-két apróság és elintézendő feladat még úgyis beesik az utolsó pár napban. Így bizonyos szépségbeavatkozásokat nem érdemes az utolsó hétre hagyni, főleg azért, mert ezek akkor mutatnak szépen, ha nem az oltárhoz indulás előtti percekben készülnek el. 

Egy esküvő, akármennyire is sok szervezés áll mögötte, rendkívül stresszes lehet az ifjú pár számára. Éppen ezért megkérdeztünk 7 feleséget, hogy szerintük hogyan lehet csökkenteni a feszültséget a nagy napot. Jöjjön tehát 7 tipp, vagy ha úgy tetszik jó tanács azoktól, akik már túl vannak életük egyik legszebb napján.

Egy esküvő szervezése során rengeteg kisebb-nagyobb dologról kell döntenie az ifjú párnak, többek között a menüsorról is. Mivel szerintünk a vendégek “jó hangulatát” nagyban meghatározzák az ételek, ezért úgy gondoljuk, hogy érdemes időt szánni ezeknek a kiválasztására. Jöjjön most 5 tipp, hogy mire érdemes odafigyelni, ha esküvői menüről van szó. 

 

Tengerparti esküvőt terveztek a vőlegényeddel? Mesés! A gyönyörű naplemente, a fehér homok, a finom koktélok és virágkoszorúk társaságában biztosan felejthetetlen lesz a nagy nap. És bár ez a látvány már önmagában is lenyűgöző, egy jól megválasztott menyasszonyi ruha még emlékezetesebbé fogja tenni a nagy napot. Segítségképpen összegyűjtöttük a könnyű selyemből, sifonból és csipkéből készült kedvenceinket, reméljük, hogy te is találsz majd köztük kedvedre valót. 

Kevés szemet gyönyörködtetőbb látvány van az eljegyzési gyűrűn megcsillanó fényjátéknál, éppen ezért korántsem mindegy, hogy mivel tisztítod kedvenc ékszeredet. Ha nem szeretnél folyton ékszerészhez rohangálni tisztíttatni, akkor adunk neked néhány tippet, amikkel otthon te magad is könnyedén újjá tudod varázsolni az eljegyzési gyűrűdet.