Esküvői mérföldkő kártyák

2 990 Ft

Örökítsd meg az esküvőre való készülődés minden pillanatát a lánykéréstől kezdve az első házassági évfordulóig 24 db-os Esküvői mérföldkő kártyáinkkal.

Leírás

Az eljegyzés és vele együtt a nagy nap megszervezése, az esküvőre való készülődés az egyik legszebb időszak egy nő és egy férfi életében. Ezt az izgalmakkal teli kalandos időszakot pedig minden jegyes pár szeretné igazán átélni, hogy élete végéig emlékezhessen minden egyes pillanatára.

Esküvői mérföldkő kártyáink ebben nyújtanak segítséget, hiszen 24 fontos pillanatot örökítenek meg ebből a csodás időszakból. Az első igen kimondásától a tökéletes menyasszonyi ruha megtalálásán át végig vezet titeket a nászúton, és az első közös karácsonyon is egészen az első házassági évfordulóig, hogy még az ötvenediken is legyen mire emlékeznetek.

De a mérföldkő kártyák nem csak arra jók, hogy megtöltsétek a velük készült fényképekkel a családi fotóalbumot, hanem arra is, hogy a szeretteiteket, rokonaitokat és barátaitokat is bevonjátok ennek az izgalmas utazásnak a fontos pillanataiba, hiszen a képeken keresztül velük is megoszthatjátok a készülődés 24 emlékezetes momentumát. 

Esküvői mérföldkő kártyáinkat gyönyörű díszcsomagolásban küldjük, így menyasszonyoknak tökéletes ajándék lehet karácsonyra, születésnapra vagy akár névnapra is. 

További információk
Csomag tartalma: 24 db esküvői mérföldkő kártya
Kártyák mérete: A/6 (105x148 mm)
Papír: 300 g/nm kiváló minőségű puha tapintású matt felületű kartonpapír
Az esküvői mérföldkő kártyacsomag súlya: 102 g

A csomag tartalma:
Igent mondtam neki – Indulhat az esküvőszervezés – Még 12 hónap az esküvőig – Még 9 hónap az esküvőig – Még 6 hónap az esküvőig – Még 3 hónap az esküvőig – Még 1 hónap az esküvőig – Még 1 hét az esküvőig – Már csak 24 óra az esküvőig – Hamarosan Mr. és Mrs. – Igent mondtam a ruhára – Valami régi – Valami új – Valami kék – Valami kölcsön – Lánybúcsú folyamatban – Legénybúcsú folyamatban – Ma még menyasszony nemsokára már feleség – Ma még vőlegény nemsokára már férj, Két gyűrű mind fölött – Friss házasok – Kezdődhez a nászút – Első karácsonyunk mint feleség és férj – Első házassági évfordulónk

Örülünk, ha másokkal is megosztod a csodaszép fotókat, azt pedig külön köszönjük, ha minket is megjelölsz a képeiden. Instagramon és Facebookon használd bátran az #eskuvotervezom hashtaget, hogy másokat is inspirálhass a képeiddel.

További infók és rendelés: www.eskuvotervezom.hu/merfoldko

Helyszín

Értékelések

Értékeléshez be kell jelentkezni!