23 szolgáltatás elérhető

750 Ft

Amerikai szék, Chiavari szék bérlés esküvőre, rendezvényre

Klasszikus vonalvezetésű, Chiavari székek minden rendezvénynek méltóságot kölcsönöznek. Legyen az akár kültéri, beltéri esküvői szertartás, évforduló, szalagavató, születésnapi-, céges parti vagy bármilyen más összejövetel.  

A széket többé nem kell székszoknya alá rejteni, díszítése egyszerű mégis rendkívül változatos lehetőségeket biztosít. Az alkalomhoz illő székek segítségével elnyerheti vendégei elismerését.

A Chiavari szék a legjobb választás.  A vintage stílusú dekorációt nehéz elképzelni nélküle, nem véletlenül ő Amerika egyik nagy kedvence. Legyen a Te nagy napod tanúi is!

 


Székek + párna bérlése: 750 Ft+Áfa/db

Székek bérlése párna nélkül: 650 Ft+Áfa/db

A fent említett ár abban az esetben érvényes, ha eljöttök érte és egy megbeszélt időpontban visszahozzátok.

Kiszállítás esetén, kérd egyedi árajánlatunkat.

A megadott ár nettóban értendő!

 

 

Részletek
420 Ft

Egyoldalas esküvői meghívó

Tetszés szerint választható mintával, karton alappal és szalaggal készítjük ezt a meghívó típust!

Részletek
100 000 Ft

Esküvőfotózás

Esküvőfotózás az ország egész területén profi minőségben, kedvező áron!

Részletek
100 000 Ft

Esküvőfotózás

Számomra a fotózás művészet. Képtelen vagyok másképp gondolkozni. A fotóim a szívemen keresztül válnak valóssággá, megörökítve azokat a pillanatokat, melyeket sosem feledünk. Fontos számomra, hogy amit adok mindig a legmagasabb színvonalon kerüljön hozzátok. Ezeken a fotókon érzések vannak, életre keltve az akkori gondolataitokat. 

Mikor kezetekbe veszitek az évek múltán, a képek mint egy hangos mesekönyv megszólít benneteket, ilyenkor felszabadítva az érzéseket, emlékeket, hogy megható perceken keresztül újra átélhessétek azt a napot.

Csodálatosan szép napot kívánok: Pauer Katalin

Részletek